Bitcoin-analytiker säger att XRP kommer att utplåna nästan alla andra Altcoin – här är varför

En kontroversiell investerare som kallas CryptoWhale i branschen tror att XRP så småningom kommer att utplåna nästan alla andra altcoin.

I en ny tweetstorm berättar CryptoWhale för sina 34 000 följare att XRP kommer att vara ett av de sista mynt som står när kryptoindustrin går in i en ny fas av lagstiftningskontroll och acceptans

Kryptoinvesteraren framhäver att medan andra mynt blomstrar, gör Bitcoin Code tyst arbetet bakom kulisserna för att säkerställa att dess ursprungliga token uppfyller kraven från myndigheter.

CryptoWhale pratar inte allt eftersom han säger att han vill köpa mer XRP när korrigeringen är över.

”Jag har varit involverad i XRP sedan 2013, och låt mig berätta. Det finns en anledning att det alltid har hållit sin plats i topp 3-5. ”

När det gäller de som har skrivit av XRP, erbjuder Crypto Whale helheten .

“ Människor hatar ofta på XRP eftersom det inte har“ flyttat upp på 2,5 år “

1. Det här tidsintervallet är så litet i investeringsvärlden. Ha tålamod.

2. XRP har ökat mer än 10 000% sedan 2014.

3. Har stadigt haft sin position som topp 5-mynt i flera år. ”

Kryptoinvesteraren säger också att han förstår varför XRP har så många hatare

”Boomen 2017 ledde onekligen till att en stor del investerare köpte in på toppen. Dessa förluster har sedan förvandlat många till hatare. Jag uppmuntrar alltid människor att göra sin egen forskning och inte bara gilla / hata något på grund av känslor. ”

För tillfället tror Crypto Whale att korrigeringen kommer att bestå men han kommer att meddela sina anhängare när han tror att XRP och Bitcoin (BTC) har huggat botten.

Comments are disabled