Galaxy Digitalin mukaan Bitcoinilla on potentiaalia kasvaa 60 kertaa

Sekä Bitcoin (BTC) että kulta ovat arvovarastoja kriisiaikoina. Bitcoin pystyi ohittamaan kullan kovuuden (tai harvinaisuuden) puolittamisen jälkeen 2020. Kuvassa bitcoin kultaisten palojen välissä.
Johtava digitaalisiin omaisuusinvestointeihin erikoistunut yritys Galaxy Digital Capital Management sanoo, että yleisön tietoisuus Bitcoin-rahoitusmarkkinoista kasvaa ja että BTC: llä on enemmän kasvupotentiaalia kuin kullalla.

Vaikka jalometalli on perinteisesti ollut sijoittajien suosima, todistettu ja luotettava turvaverkko taloudellista epävarmuutta vastaan, Galaxy Digital sanoo uudessa raportissaan, että sijoituslegendan Paul Tudor Jonesin ja teknologiajätti MicroStrategyin viimeaikaiset investoinnit Bitcoiniin ovat korostaneet Bitcoinin vetovoimaa potentiaalisena suojauksena Korosta inflaatio.

 

Onko 60x mahdollista Bitcoinilla?

Galaxy Digitalin mukaan Bitcoinilla, joka on numero yksi kaikista kryptovaluutoista, joiden markkina-arvo on yli 200 miljardia dollaria, on edelleen valtava nousupotentiaali. Varainhoitoyhtiön mukaan 60-kertaisen korotuksen pitäisi olla mahdollista, mikä tarkoittaa, että BTC: llä on enemmän parantamisen varaa kuin kulta:

Kullan markkina-arvo on tällä hetkellä yli 12 biljoonaa dollaria. Toisaalta Bitcoinin arvo on tällä hetkellä noin 200 miljardia dollaria, alle 2% kultamarkkinoista. Tämä johtaa potentiaaliseen markkinoiden laajentumismahdollisuuteen yli 60 kertaa, jos Bitcoin kasvaa kullan tasolle vaihtoehtona, digitaalisena arvon varaajana.

Avoimen lähdekoodin luonteensa ja negatiivisen korrelaationsa 11 vuoden historiaan suurten globaalien omaisuuserien vuoksi Bitcoin on muuttunut hämärästä, hajautetusta vertaisverkosta digitaalisten tapahtumien varalta maailmanlaajuisesti tunnustetuksi institutionaaliseksi hyödykkeeksi, joka uhmaa poliittista sensuuria tai Häiriöt ovat kestäviä.

Osta BitcoinTrade maailman johtavalla sosiaalisen kaupankäynnin alustalla!

Liity miljooniin ihmisiin, jotka ovat jo keksineet, kuinka sijoittaa älykkäämmin kopioimalla tai kopioimalla yhteisön parhaista sijoittajista toisen tulon saamiseksi. Aloita nyt!

Mikrostrategia on vain yksi esimerkki
Bitcoinin institutionaalinen hyväksyntä ja käyttö on noussut taivaaseen Covid-19-pandemian jälkeen. Galaxy Digitalin mukaan tämä tapahtuu kasvavan valtionvelan ja valtioiden talouden elvyttämisen ansiosta:

Huippusijoittajat ja suuret instituutiot käyttävät sitä inflaation suojauksena, mukaan lukien makrolegenda Paul Tudor Jones ja MicroStrategy Inc., julkisen kaupankäynnin kohteena oleva liiketoimintatiedon ohjelmistoyritys (NASDAQ: MSTR).

Elokuussa MicroStrategy sijoitti 250 miljoonaa dollaria pääomastaan ​​Bitcoiniin. Aiemmin tässä kuussa yhtiö lisäsi investointeihinsa vielä 175 miljoonaa dollaria.

Galaxy Digitalin mukaan on vaikea sanoa, mihin digitaalitalouden tulevaisuus on suuntautunut. Silti Bitcoinilla ei ole pahinta kaikista korteista.

On vaikea ennustaa, miltä tulevaisuuden digitaalinen maailma näyttää, eikä kukaan voi sanoa täysin varmuudella, mitkä investoinnit tai varat nousevat voitokkaiksi. Bitcoinilla on suuri etumatka johtavana globaalina voimavarana vaihtoehtona kullalle.

Haluatko sijoittaa itsesi Bitcoin-markkinoille hyvissä ajoin?
Voit tehdä sen eToron monipalkitulla ja -palkitulla alustalla! Alusta tarjoaa yhden parhaista käyttökokemuksista maailmassa, erityisesti aloittelijoille. Lisäksi voit lyödä vetoa paitsi nousevista, myös laskevista hinnoista!

Comments are disabled